Keller Williams Realty - ZACH YOUNGER
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Featured Listings

  Check out these featured properties

  I ri - 3 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1645 Wakefield Way, Sacramento, CA 95822

  Listing Courtesy Of: RE/MAX Gold Natomas, Javier Gomez Landazabal
  I ri - 7 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1704 Mercury Way, Sacramento, CA 95864

  Listing Courtesy Of: Nick Sadek Sotheby's International Realty, Levon Khachatryan
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  2800 Azalea Road, Sacramento, CA 95864

  Listing Courtesy Of: Scott Palmer Real Estate, John Palmer
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  3341 Adams Road, Sacramento, CA 95864

  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty, Angela Heinzer
  I ri - 27 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  9627 Red Current Way, Elk Grove, CA 95757

  Listing Courtesy Of: Leu Real Estate, Ann Leu
  I ri - 30 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  4141 4th Avenue, Sacramento, CA 95817

  Listing Courtesy Of: Intero Real Estate Services, Michael Nerby
  I ri - 32 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  3421 College Avenue, Sacramento, CA 95818

  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty, Clara Tucker
  I ri - 33 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  8557 Brushwood Court, Elk Grove, CA 95624

  Listing Courtesy Of: The New Home Company, Justyna Korczynski
  I ri - 34 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  8544 Brushwood Court, Elk Grove, CA 95624

  Listing Courtesy Of: The New Home Company, Justyna Korczynski
  I ri - 38 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  2677 Mossy Creek Street, Sacramento, CA 95833

  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty, Brenda Sims
  I ri - 38 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  8842 Sebago Way, Elk Grove, CA 95758

  Listing Courtesy Of: D.R. Horton -Sacramento, Cynthia Chavez
  I ri - 48 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  1215 Albright Walk, Sacramento, CA 95818

  Listing Courtesy Of: Inomarkets, Richard Hong
  I ri - 48 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  3045 Pope Avenue, Sacramento, CA 95821

  Listing Courtesy Of: Chase International, Robert Alcantar
  I ri - 50 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  6073 Holstein Way, Sacramento, CA 95822

  Listing Courtesy Of: Compass, David Messer
  I ri - 50 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1322 Commons Drive, Sacramento, CA 95825

  Listing Courtesy Of: Nick Sadek Sotheby's International Realty, Robert Wiley
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  ZACH YOUNGER
  Numri i licencës: CA 01922155
  Younger Real Estate

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  cloc80tsu1pc70vlqnk0.png
  Keller Williams Realty
  1180 Iron Point Road, Suite 350. Folsom, CA, 95630
  Zyrë

  ZACH YOUNGER
  KWU Master Faculty & Regional Tech Director CA 01922155
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.